Palvelut

Kasvohoidot:

Käytän hoidoissani laadukkaita Ella Baché tuotteita. Ella Baché on hoitanut suomalaista ihoa jo yli 40 vuoden ajan. Osa tuotteista on suunniteltu erityisesti Suomen olosuhteisiin. Modernit tehotuotteet, luomuvalikoima ja Ellan itsensä kehittämät ihanat klassikot pitävät tuotteet suosion huipulla vuodesta toiseen.

Lue lisää: www.ellabache.com/

Puhdistava kasvohoito – Suunniteltu nuorelle, epäpuhtaalle iholle. Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, lämpöiset kompressit, kuorinnan, epäpuhtauksien poisto, naamio ja hoitovoide.

Rentouttava kasvohoito – Sisältää alkupuhdistuksen, höyrytyksen, lämpöiset kompressit, kuorinnan, epäpuhtauksien poisto, kulmien muotoilu, kasvohieronta, naamio ja hoitovoide.

Erikoiskasvohoidot:

Sisältävät alkupuhdistuksen, höyrytyksen, lämpöiset kompressit, tuplakuorinnan, epäpuhtauksien poiston, kulmien muotoilun, seerumin, kasvohieronnan, naamion ja hoitovoiteen. Hoidot tehdään Ella Bache erikoishoitotuotteilla.

Pur’Aromatics – Puhdistava erikoishoito näppyläiselle, epäpuhtaalle, suurihuokoiselle iholle. Tasapainottaa, puhdistaa, supistaa huokosia.

Ella Perfect – Heleyttävä, kirkastava, kaunistava erikoishoito

Sensibeautics – Erikoishoito herkälle ja punoittavalle iholle. Rauhoittaa, vahvistaa ja vaalentaa couperosaihoa.

Hydra Repulp’ – Erikoishoito pintakuivalle, kosteusköyhälle iholle. Kosteuttaa, raikastaa, silottaa.

Skinissime – Kiinteyttävä, elvyttävä, kohottava ja kosteuttava erikoishoito +45

Lift Regard – Tehokas erikoishoito silmänympärysiholle. Kiinteyttävä ja silottava.

Timanttihionta – Caretech on jalostanut timanttihiontalaitteen entistä monipuolisemmaksi lisäämällä siihen tehokkaan lisätoiminnon, ihohuokosten avautumiseen ja supistumiseen vaikuttavan lämpöinstrumentin. Sillä autetaan ihoa vastaanottamaan hoitovaikutukset ennen ja jälkeen hionnan. Caretech Diamond soveltuu sekä kasvojen että vartalon kuorintaan. 

Jo yhden hoitokerran jälkeen iho tuntuu pehmeämmältä ja tasaisemmalta, ja säännöllisesti hoidettuna iho vaikuttaa näkyvästi kauniimmalta. Caretech Diamond silottaa ryppyjä, korjaa pigmenttivirheitä ja arpeumia, poistaa mustapäitä ja talia, parantaa väriä, hoitaa aknea ja uudistaa sekä kiinteyttää.

Caretech Diamond -hoidon jälkeen ei tarvita toipumisaikaa. Hoitomuoto on allergiaystävällinen.

Timanttihionta-THERALUX Laser/Ultraääni Kasvohoito – Ultraäänen vaikutus – Verenkierto vilkastuu ja kollageeni- ja elastiinisäikeiden joustavuus ja tuotanto kudoksessa lisääntyvät jolloin iho kiinteytyy ja kohottuu. Samoin vilkastuu myös hoidettavan alueen aineenvaihdunta ja imunestekierto.
Ultraäänihoito on asiakkaalle hyvin miellyttävä. Kasvonpiirteet rentoutuvat. Ultraääni kirkastaa ja tasoittaa ihon väriä sekä vähentää turvotuksia.

Radiofrekvenssi RF-kasvohoito

Ditelle RF -hoitolaitteen teho perustuu sähköenergiaan, joka nostaa ihonalaisen kudoksen lämpötilan tasaisesti aina noin 40-43 asteeseen saakka. Hoito on kivuton ja erittäin miellyttävän tuntuinen.

Koska taajuus keskittyy hoitoalueeseen tehokkaasti, saadaan hyviä tuloksia jo ensimmäisellä käsittelykerralla.
Lämpö edistää hoitoalueen verenkiertoa ja parantaa siten happiaineenvaihduntaa.
Neulaton radiofrekvenssi stimuloi myös uuden kollageenin muodostumista, ihon sävy kirkastuu ja kimmoisuus paranee.

Megawhite hampaiden valkaisu –  täysin peroksiditon ja asiakkaalle kivuton. Valkaisussa käytettävät Blue Fusion-tuotteet eivät vahingoita hampaan kiillettä ja rakennetta ja näin ollen myös kauneusalan ammattilaiset voivat turvallisesti tehdä Magawhite-valkaisua. Valkaisun tekeminen vie aikaa vain 15 minuuttia, jonka jälkeen tuloksena on kaunis valkoinen hymy!

THERALUX Laserhoidot – Laserhoitoa voidaan käyttää potilaille, jotka kärsivät erilaisista akuuteista ja kroonisista sairauksista. Laservalo stimuloi soluja ja aktivoi kehon luonnolliset paranemis- ja puolustusmekanismit hoitaen tulehdusta, lievittäen kipua sekä kiihdyttäen verenkiertoa. Matalateholasereilla voidaan mm.
■ Vähentää akuuttia ja kroonista kipua
■ Lisätä kudoksen kasvua ja paranemista
■ Lisätä verenkiertoa
■ Stimuloida immuunijärjestelmää
■ Kehittää kollageenia ja lihaskudoksta
■ Auttaa luomaa uusia ja terveellisiä soluja
■ Nopeuttaa haavojen paranemista ja hyytymistä
■ Vähentää tulehdusta

Ripset ja kulmat:

Kestopigmentoinnit / 3D – Yli 10 vuoden kokemuksella! Kestopigmentointi on kulmakarvojen (3D- eli karvatekniikka) sekä ripsien ja huulten rajojen pitkäkestoista korostamista. Se korvaa joka-aamuisen meikkaamisen ja antaa mahdollisuuden olla huoliteltu joka tilanteessa.

Ripsien pidennys/tuuhennus sekä volyymiripset – Ensiluokkaiset JB Lashes -ripset valmistetaan höyhenenkevyistä, erittäin kiiltävistä synteettisistä ripsikuiduista, jotka on tarkoitettu nimenomaan ripsipidennyksiin. JB Lashes -ripset ovat koostumukseltaan pehmeitä, runsaita ja taipuisia – toisin kuin monet muut markkinoilla olevat ripset. JB Lashes -ripset ovat kestäviä sekä miellyttäviä käyttää. Lisätietoa:  https://jblashes.fi/  

Wing Lashes – Ripsitupsut illan juhliin. Voivat pysyä vielä seuraavan viikonkin.

Ripsien kestotaivutus – Ihanat kaartuvat ripset heti joka aamu eikä ripsientavuttimien kanssa taistelua. Pysyvät kauniisti kaartuneina 1-2 kk.

Kestovärjäykset ja kulmien muotoilu – Ryhtiä kasvoille noin  4-6 viikkoa

Maxcara Kestomaskarakäsittely – Kestomaskara on ripsikäsittely, jolla saa näyttävyyttä, väriä ja rakennetta omiin ripsiin ja lopputulos on luonnollinen. Asiakkaan omia ripsiä ei siis pidennetä vaan ne päällystetään ja ripset saavat kauniin ripsivärimäisen pinnan.

Mesoterapia- / Mikroneulaushoidot

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia räätälöitynä yksilöllisesti. Ihon ylimpiin kerroksiin viedään sarjapistoksilla aktiiviaineita, jotka parantavat ihon kuntoa. Hoidolla on kaksisuuntainen vaikutus. Se stimuloi fibroplastien, kollageenin ja elastiinin tuotantoa jolloin ihon kunto paranee, kiinteytyy, pintarypyt tasoittuvat, veltostnut iho kiinteytyy, värivirheet korjaantuvat, talin tuotanto tasoittuu. Teen mesoterapiahoitoja kasvojen sekä vartalon alueelle. Lue lisää: https://nordicskin.net/product-category/mesoterapia/

HUOM! Ei suositella, mikäli sinulla on syöpä, 1. tyypin diabetes, sydämentahdistin, sappikivet, tartuntatauti/tulehdussairaus hoidettavalla alueella, sydäntauti tai mikä tahansa perussairaus, joka ei ole hoitotasapainossa tai aiempi anafylaktinen shokki. mesoterapiaa ei suositella myöskään raskauden eikä imetyksen aikana.

Vartalohoidot ja kehonhuolto:

Radiofrekvenssi-kavitaatiohoito – Kivuton ja non-invasiivinen hoitomuoto vähentämään rasvasoluja toivotuista paikoista, joihin on vaikeaa tai mahdotonta vaikuttaa liikunnalla. Hoito vähentää selluliittia ja auttaa laihtumaan.Radiofrekvenssihoidon teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihonalaista kudosta n. 40 asteiseksi, lisäten ihon elastisuutta.

Kuvat ennen ja jälkeen!
Hoitotulos 5 krt 10 päivän välein vatsalle toteutettuna. Vyötärön mita aloittaessa 91,5 ja viidennen hoidon jälkeen 86cm.

Lisätietoa: https://www.diter.com/www/laitteet/kauneudenhoito/kavitaatio/

Sokerointi – Hygieeninen ja hellävarainen menetelmä häiritsevien ihokarvojen poistoon. Karvat pysyvät poissa usean viikon ajan, ja säännöllisesti tehtynä karvojen kasvu hidastuu. Sokeri on 100 % luonnontuote eikä se sisällä allergisoivia kemikaaleja, kuten säilöntäaineita tai hajusteita. Sokeri tarttuu vain kuolleisiin ihosoluihin, jolloin se samalla hoitaa ja kuorii ihoa. Karvanpoisto tehdään myötäkarvaan karvan kasvusuuntaan jolloin karva ei katkea eikä karvatuppi ärsyynny. Menetelmällä voidaan poistaa karvoja kaikilta ihoalueilta.

Diatermia – Eroon häiritsevistä ihokarvoista esim kasvoissa(pysyvää karvanpoistoa). Eroon myös hiusverisuonista, varsiluomista(fibroomat) ja syylistä . 

Selkähoito – Puhdistava tai rentouttava

Ayurvedinen hoito

Aromaterapia

Intialainen päähieronta

Lymfahieronta/Kirurginen lymfa

Timanttihionta

Käsihoidot, jalkahoidot ja kynnet (Bio-Sculpture)

Klassinen manikyyri 1 h

Rentouttava jalkahoito

Kynnet (Bio Sculpture) – Maailmalla useita erilaisia palkintojakin voittanut tuotesarja tarjoaa hellävaraisen työskentelytavan, jolla voi pidentää tai vahvistaa luonnollista kynttä vahingoittamatta sitä. Bio Sculpture -geeli edesauttaa kynnen luonnollista ja tervettä kasvua sekä lisää kynnen vahvuutta ja joustoa. Geeli on käytössä lähes tuoksuton ja pölytön. Geelipidennykset mukailevat oman kynnen profiilia ja näyttävät täten luonnollisilta. Oman kynnen geelivahvistuksella tai pidennyksillä saadaan helposti tehtyä huolitellut, siistit ja kauniit kädet jokaiselle käyttäjälle. Geelit ovat UV- tai LED- valokovetteisia ja ne poistetaan turvallisesti kynttä vahingoittamatta ainutlaatuisella Bio Sculpture -geelipoistoaineella.

Bio Sculpture on ainoa kynsienhoitosarja, joka on kliinisesti testattu. Bio Sculpture tuotekehittelyssä ei käytetä eläinkokeita. Bio Sculpture soveltuu myös vegaaneille.

Call Now Button